Lemon cheesecake

Geplaatst op woensdag 25 oktober 2017 @ 15:49 , 6 keer bekeken

Recept.jpg

Ingrediënten:
200 gr verse roomkaas
250 ml slagroom
125 gr witte basterdsuiker
2 citroenen
4 gelatine blaadjes
10 bastogne koekjes
1 zakje vanillesuiker

Bereidingswijze:
Laat de gelatine weken in een bakje met koud water. Rasp 1 citroen en pers allebei de citroenen uit. Verwarm het sap kort in een pannetje. Knijp de gelatine uit en los op in het citroensap. Laat het mengsel wat afkoelen. Mix de roomkaas met de basterdsuiker en vanillesuiker romig in een kom. Voeg de citroenrasp toe het roomkaas mengsel.
Mix in een andere kom de slagroom stijf en schep vervolgens door het roomkaas mengsel. Voeg als laatste het citroensap toe. Meng het mengsel nog goed door. Kruimel de bastognekoekjes fijn in een keukenmachine en verdeel over de bodem van 5 glaasjes en druk aan. Giet het citroen cheesecake mengsel er op en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast, of een hele nacht.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: