* Zalmcarpaccio

Geplaatst op vrijdag 09 december 2016 @ 23:44 , 54 keer bekeken

Ingrediënten:
200 gram gerookte noorse zalm
40 gr. pijnboompitten
80 gr. rucola
8 zongedroogde tomaatjes uit de olie
versgemalen peper
2 eetl. olijfolie
2 eetl. balsamico-azijn
1 teentje knoflook
1 eetl. italiaanse kruiden
2 theel. honingmosterd
1 eetl. honing

Bereidingswijze:
Doe alle ingredienten van de dressing in een kom en roer alles tot een mooie dressing.
Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.

Verdeel de zalm over 4 mooie bordjes. Leg een bergje rucola in het midden van de zalm. Bestrooi alles met versgemalen peper. Leg rondom op de zalm hier en daar in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes. Besprenkel rondom en over de zalm en rucola de dressing.
Strooi tot slot de pijnboompitten over de borden.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: