* Grant Marnier dessert

Geplaatst op vrijdag 09 december 2016 @ 23:22 , 67 keer bekeken

Ingrediënten voor 10 personen:
3 navel sinaasappelen
210 gram eiwit
150 gram poedersuiker
750 gram Mascarpone
120 gram eidooier
1 dl Grandmarnier
mintblaadjes

Bereidingswijze:
De sinaasappels schillen en de partjes in stukken snijden. Het eiwit met een beetje poedersuiker stijf slaan (Zorg dat de kom goed vetvrij is). De mascarpone met de rest van de suiker en de eidooiers lichtgeel en cremeachtig slaan. De Grand Marnier door de dooiermassa roeren. Het eiwit vervolgens voorzichtig door de dooiermassa spatelen. De creme overdoen in een spuitzak en in 10 coupes een laag van de creme spuiten. Het grootste deel van de sinaasappelstukjes over de coupes verdelen en de rest van de creme hierover spuiten.
De coupes met sinaasappelblokjes en munt garneren en tot het serveren in de koelkast wegzetten.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: